"Google-форми в роботі учителя"

Академія Інноваційного розвитку освіти оголошуєновий набір на дистанційний курс"Google-форми в роботі учителя"!Під час проходження дистанційного курсу “Google-форми” слухачі навчаться розробляти опитування, створювати предметні тести, налаштовувати автоматичну перевірку відповідей та працювати зі статистичними даними, створювати адаптивну форму та розробляти веб-квест за допомогою форм.Наприкінці навчання кожен слухач заповнює анкету з питанням стосовно вражень від курсу. Згідно з даними цієї анкети, саме під час цього дистанційного навчання всі курсанти вперше налаштували форму для автоматичної перевірки відповідей на тест. 80% курсантів вперше в ручному режимі оцінили відповіді на питання відкритої форми, а 70% взагалі вперше створили анкету або тест засобами Google-форми. І ВИ ТАКОЖ ЦЕ ЗМОЖЕТЕ! Навчання триватиме з 07 по 27 серпня!

Розробник курсів - Бурдун Олена, методист вищої категорії відділу проектного управління ДНУ "Інститут модернізації змісту освіти" МОН України. Після кожного курсу, що триває два тижні (10 годин), учасник отримує електронний сертифікат Інституту педагогіки НАПН України й громадської спілки «Академія інноваційного розвитку освіти» про проходження дистанційного курсу.

Шановні учителі, якщо Ви ще не пройшли дистанційний курс навчання, запрошуємо зареєструватися та пройти навчальну програму "Google-форми в роботі учителя".

Кiлькiсть переглядiв: 103