Профілактика пожежної безпеки

Найвищими цінностями суспільства є життя і здоров’я людини.У нашому прогресивному сьогоденні обізнаність дітей у правилах пожежної безпеки вкрай важлива.

З метою профілактики пожежної безпеки 18 вересня 2018 року в нашій школі відбулася зустріч з провідним інспектором пожежної частини ДСНС України в Черкаській області Харченком О. В., який провів роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання правил пожежної безпеки як у закладі, так і в побуті. Зустрічі школярів з представником управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення стали доброю традицією в цьому закладі.

Інспектор зосередив увагу на правилах користування вибухонебезпечними предметами, піротехнічними виробами, як діяти і куди звертатися у разі небезпеки.

Учні приймали активну участь у обговоренні проблемних питань, усвідомили важливість та героїчність професії пожежного. Вони також зрозуміли що, знання з питань безпеки життєдіяльності стануть їм у нагоді в повсякденному житті.

/Files/images/0novini_18_19/veresen/pojejna_bezpeka/DSCN2947.JPG/Files/images/0novini_18_19/veresen/pojejna_bezpeka/DSCN2949.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 101